Selecteer een pagina

Voedingsadvies op maat

  

Voedingsadvies op maat

Ik help u een gezond gewicht te bereiken. Daarbij houd ik rekening met uw persoonlijke situatie. Uw voorkeuren, uw behoeften, uw leefstijl, maar ook uw smaak en principes. Ik kan u leren om de juiste, verantwoorde keuze’s te maken in uw voedingspatroon. Als ervaren gewichtsconsulente bent u bij mij verzekerd van een professioneel en deskundig advies.

Met een voedingsprogramma, op uw lijf geschreven, leer ik u om zelf de juiste keuzes te maken. Niet met een crashdieet, maar met gezonde voeding. Geen speciale voedingsmiddelen, maar gewoon de producten uit de supermarkt, van de groenteboer, of de slager die u gewend bent om te kopen. Maaltijden met aardappelen, rijst, pasta, groenten, vlees, brood en noem maar op. ‘Normaal’ eten, maar dan wel in de juiste hoeveelheden.

Ik maak voor u een voedingsprogramma dat bij u past. Een programma gericht op optimale calorie-inname, maar ook de optimale hoeveelheden vitamines, koolhydraten, vetten en eiwitten.

Geen lijsten met producten die u niet mag hebben. Uw smaak, gewoontes en voorkeuren worden verwerkt in uw persoonlijke programma.

Waarom het tot nu toe niet lukte

Hebt u ook al van alles geprobeerd om af te vallen? Sonja Bakker, maaltijd-shakes, koolhydraatarme diëten, sapkuurtjes, vacuüm apparaten, zweetbanden om uw middel of nog andere wondermiddelen? En nog steeds niet op uw streefgewicht? Waarom wil het toch elke keer niet lukken?

De oplossing zit hem niet in een tijdelijke aanpassing van uw dieet of de toepassing van speciale apparaten, maar in een structurele aanpassing van uw eet- en beweeggedrag. De keuzes die u nu maakt, bepalen uw uiteindelijke resultaat. Ik kan u daar bij helpen.Download het gratis E-book

Werk nu zelf, in uw eigen tempo, aan een gezond gewicht. In duidelijke kleine stappen help ik u uw doel te bereiken.

Wij hebben een hekel aan spam. We zullen uw email dan ook nooit doorgeven aan derden.


Snel op uw ideale gewicht met persoonlijke begeleiding?
Boek nu een gratis intake!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van nieuwe programma’s en aanbiedingen

//SCRIPT BMI Calculator