Selecteer een pagina

Succesverhaal Karin

 

Geen dieet, maar gezond eten

Afgelopen jaar zag een folder van de Sport Citadel waarin afvallen onder begeleiding werd geadverteerd. Ik weet dat je van sporten energie krijgt, maar na 2 keer ooit gestart te zijn met fitness had ik bedacht dat dat echt niks voor me was. Nu zag ik de advertentie en aangezien ik ook wel wat kilo’s kon missen besloot ik dat eens te proberen.

De introductie avond was al meteen heel motiverend. De begeleiders van de sportschool waren aanwezig en Nancy. Allemaal heel enthousiast. Ik had meteen zin om te beginnen.

Het mooie van de begeleiding tijdens het sporten vond ik dat je direct uitleg kreeg waarom je wat doet. Het tempo hoeft niet meteen hoog te zijn, echt opbouwen. Uit de afspraken met Nancy begreep ik dat ik helemaal niet op dieet was. Ik was gezond aan het eten. En verhip, het bleek dat ik niet teveel at, maar juist te weinig en te onregelmatig. De recepten waren heerlijk. Ik heb geen moment honger gehad. Het sporten was heerlijk! Het enthousiasme van Cindy en Ches (ik weet niet hoe je die naam schrijft) heel motiverend. Elke kilo die eraf gesport en gegeten was werd met veel enthousiasme bejubeld. Ik vond het echt geweldig. De eerste week had ik spierpijn, de tweede week voelde ik me al beter (en strakker). Een heerlijk gevoel. Samen met de recepten die ik nu nog steeds gebruik vlogen de kilo’s eraf. Na 10 weken waren er bijna 13 kilo verdwenen.

Een heel leuk en goed concept dus dat ik iedereen zou aanraden die wat kilo’s kwijt wil en vooral ook fitter wil worden!

Nancy, Cindy en Ches bedankt!

Karin G.


Terug

Photo credit: hallosunnymama / Foter / CC BY-SA

//SCRIPT BMI Calculator