Selecteer een pagina

Succesverhaal Jolanda

 

Enthousiast over de maaltijden

“Na allerlei afvalpogingen en crash diëten was ik van 130 teruggegaan naar 92 kilo. Oh wat was ik blij. Maar wel het spoor bijster wat betreft gezonde en verantwoorde voeding eten. Met als gevolg weer bijna 20 kilo erbij. Dat had ik al meerdere afvalpogingen zo ervaren. Het bekende jo-jo effect.

Toen kreeg ik een foldertje binnen van een sportschool met in de praktijkruimte een voedingsconsulente. Food and Balance. Ik dacht wie niet waagt.. Dus stoute schoenen aangetrokken en een telefoontje later mocht ik op intakegesprek komen. Mijn situatie uitgelegd aan Nance en ze bevestigde dat heel veel mensen hetzelfde ervaren. Ze zou me kunnen helpen om met een gezond voedingspatroon via de schijf van 5 gewicht te verliezen. Ben die dag meteen van start gegaan met de door haar samengestelde dagmenu’s. Het was in het begin wel wennen wat moet ik in de winkel halen (ondanks bijgevoegde boodschappenlijst).

Veel eten en weinig honger lijden. Gezonde voeding, na een lange dag werken toch binnen een paar minuten een super lekkere maaltijd eten en een voldaan gevoel krijgen. Zelfs mijn gezinsleden zijn nu binnen 4 weken erg enthousiast over de maaltijden en eten met me mee. Met als resultaat dat ik me veel fitter voel lekker in mijn vel en als klap op de vuurpijl 5,6 kilo lichter. Ik vind het een echte aanrader!! Schroom niet en ga voor het intake gesprek. Ga voor een gezondere leefstijl dan gaat gewicht verliezen als vanzelf.”

Jolanda


Terug

Photo credit: NickNguyen / Foter / CC BY-SA

//SCRIPT BMI Calculator