Selecteer een pagina

Succesverhaal Femke

 

Een normaal eetpatroon met lekkere recepten

“Ik volg nu ruim 3 weken het voedingsprogamma van Nance Food and balance. Al vanaf de pubertijd kreeg ik rondingen, maar vanaf mijn 19e jaar kreeg ik in de gaten dat ik niet meer kon eten wat ik wilde zonder aan te komen. Nou houd ik van sporten, fietsen, dansen, lopen en gek doen, dus ben ik nooit erg dik geworden. Maar wel net wat te zwaar.

Met een koolhydraatarm dieet ben ik 3 jaar geleden ruim 8 kg afgevallen. En daarna weer 4 kg aangekomen door weer normaal te eten. Nu was ik door 3 x per week 1,5 uur sporten en door te fietsen naar mijn werk ondertussen ruim 11 kg lichter dan voor het dieet en dus nu een mooi gewicht, maar kreeg de balans niet goed gevonden tussen doordeweeks en het weekend.

Ik houd van uiteten, feestjes, borreltje, chips ( liefst gewoon de hele zak)! Dus toen ik na 1,5 jaar toch weer langzaam begon aan te komen baalde ik. Ik probeerde me doordeweeks in te houden met weinig eten en uiteindelijk had ik dan toch honger en dit voelde niet goed! Ook viel ik daarmee niet af. Dus op zoek naar iemand die goed advies kon geven om gezond en genoeg te eten en ook te genieten van het weekend met een borrel, etentje en wat lekkers! Het voedingsprogamma is een normaal eetpatroon met lekkere recepten en heeft er voor gezorgd dat ik weer goed voel en dat ik weer wat ben afgevallen šŸ™‚

Femke D.


Terug

Photo credit: TheCulinaryGeek / Foter / CC BY

//SCRIPT BMI Calculator