Selecteer een pagina

Pakket "Slimmer Afvallen"

12 weken
Z

Gratis intake

7 persoonlijke consulten (10 min)

h

12 verschillende weekmenu's op maat

d

Wekelijkse boodschappenlijst

e

Uitgebreide variatielijst

Mobiele App met jouw persoonlijke gegevens

€ 165,-

p/12 weken

Pakket "Slimmer Thuis"

12 weken

7 telefonische consulten (10 min)

h

12 verschillende weekmenu's op maat

d

Wekelijkse boodschappenlijst

e

Uitgebreide variatielijst

Mobiele App met jouw persoonlijke gegevens

€ 155,-

p/12 weken

Alle pakketten zijn gebaseerd op een begintraject van 12 weken. Vervolgens kan per 4 weken worden verlengd.

Waarom? Verandering is een proces en een proces neemt tijd in beslag. Stap voor stap veranderen en steeds dichterbij jouw doel komen. Je gaat ten slotte voor blijvend resultaat en niet voor een quick fix.

Het bedrag dient vooraf betaalt te worden. Uw menu’s en producten worden geleverd nadat de volledige betaling is ontvangen.

Vergoedingen
Nance Food And Balance is een contractvrije gewichtscoach en niet aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat ik geen contracten heb met zorgverzekeraars.

De reden hiervoor is het waarborgen van de privacy van de cliënt. Zorgverzekeraars verplichten zorgverleners met een contract, indicatie, behandelwijze en een behandelplan toe te sturen. Gegevens blijven niet privé.

Nance Food Ans Balance wil de privacy van de cliënt wél waarborgen. Wanneer er gevoelige informatie wordt gedeeld met mij, blijft deze informatie ook bij mij.

Daarnaast zijn de gewichtscoaches die aangesloten zijn bij de BGN gebonden aan een reeks verplichtingen en beperkingen en minder vrij om te behandelen volgens eigen inzicht. Hierdoor heb ik besloten om vooralsnog niet samen te werken met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je de factuur zelf ontvangt en dient te voldoen. Wees hiervan bewust.

//SCRIPT BMI Calculator