Selecteer een pagina

Pakket Ondergewicht

Ondergewicht betekent dat je minder weegt dan goed is voor jouw gezondheid. 

Concreet betekent ondergewicht: te licht voor jouw lengte. Wanneer je een te laag lichaamsgewicht hebt, kan dit een risico zijn voor jouw gezondheid. Je kunt namelijk een tekort krijgen aan voedingsstoffen, je afweer kan achteruit gaan en je kunt je snelller moe en lusteloos voelen.

Vaak krijg je vanuit je omgeving geen begrip, terwijl je dat zo hard nodig hebt. Jij zit niet lekker in je vel.

Na de (gratis) intake ga je, online, 7 dagen lang een eetboek invullen. Daarna kijken we samen naar jouw voedingspatroon. Daarmee wordt de oorzaak van het ondergewicht vaak al duidelijk.

  • Gratis intake
  • 6 persoonlijke consulten (10 min)
  • 12 verschillende weekmenu’s op maat
    • Inclusief wekelijkse boodschappenlijst
    • Inclusief uitgebreide variatielijst
  • Mobiele App

Alle pakketten zijn gebaseerd op een begintraject van 12 weken, met uitzondering van het pakket “Slimmer dan jouw Emoties”. Dit pakket duurt 16 weken. Dit betekent dat je altijd start met 12 weken! Je betaalt, afhankelijk van welk pakket, voor 12 weken of 16 weken. Vervolgens kan per 4 weken worden verlengd.

 Waarom? Verandering is een proces en een proces neemt tijd in beslag. Stap voor stap veranderen en steeds dichterbij jouw doel komen. Je gaat ten slotte voor blijvend resultaat en niet voor een quick fix.

Het bedrag dient vooraf betaalt te worden. Uw menu’s en producten worden geleverd nadat de volledige betaling is ontvangen.


homepage-fotos.-slimmer-aankomen

//SCRIPT BMI Calculator