Selecteer een pagina

goede-voornemens

Inmiddels zitten we al bijna een week januari.

Jij bent zeker al heel druk aan de slag gegaan met jouw goede voornemens?
Je hebt het jezelf beloofd. Dit jaar gaat het je lukken. Dit jaar ben jij slank voordat de bikinitijd begint. Geen schaamte meer als je naar het strand of zwembad wil.  Leuke zomerkleding kunnen dragen zonder je ongemakkelijk te voelen.
Je wil graag energieker zijn, fitter, beter in je vel zitten.

Het voorjaar staat sneller voor de deur dan je denkt.  “Summer bodies  are made in winter”. Dat betekent dat je nu al aan de slag moet, wil jij jouw doel bereiken.  Want zeg nou eens eerlijk;  al die goede voornemens van de afgelopen jaren, heb jij die bereikt? Of pak je zodra te zon begint te schijnen naar een quick fix?  Shaken, detoxen, craschen, zweetcabines, producten met de ingrediënten van een  plantje die zogenaamd wonderen verrichten.  Zoveel keus in afslankwonderland.
Het zou natuurlijk geweldig zijn als het echt allemaal zou werken maar helaas, het werkt alleen maar  in wonderland.
Een flink tekort aan calorieën is namelijk niet de oplossing.  En al die hippe recepten met dure superfoods zorgen ook niet voor het gewenste resultaat. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor frustratie omdat je dat niet vol kunt blijven houden en daardoor weer snel terugvalt in jouw oude patroon.  Terug bij af en de periode van het mooie weer is al een stuk dichterbij gekomen.

Als jij echt klaar bent voor verandering, neem er dan de tijd voor.  Ga niet op dieet maar leer wat gezonde voeding is en wat het voor jouw doet.  Pas jouw voeding aan waar nodig en geniet weer van eten.
Wil je nu gaan doen wat wel werkt?  Heb je een stok achter de deur nodig? Samen een plan van aanpak maken? Maak dan een afspraak voor een gratis intake en begin vandaag nog. Over 4 maanden ben je jezelf dankbaar.

//SCRIPT BMI Calculator