Selecteer een pagina

Aanmelden voor online voedingsadvies

 

Online voedingsadviezen

Foto van online voedingsbegeleiding

U kunt bij Nance Food and Balance ook online voedingsadviezen krijgen. U geeft uw gegevens door via het inschrijfformulier. Nadat u zich heeft aangemeld, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw documenten en persoonlijk voedingsadvies krijgt u toegestuurd via email, zodra de eerste betaling is voldaan.

Wat kunt u verwachten van de online begeleiding?

Stap 1: U schrijft zich in via de website Op deze pagina vindt u een inschrijfformulier. Vul dit zo volledig mogelijk in en druk op ‘verzenden’. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op over eventuele aanvullende gegevens die ik nodig heb.  U ontvangt daarna van mij ook de details over de betalingen. Stap 2: De programma-map en de vervangende voedingsmiddellen-lijst Na uw eerste betaling, ontvangt u van mij de programma-map met de uitleg van het te volgen programma. U ontvangt ook de bijbehorende vervangende voedingsmiddelen-lijst. Beide bestanden krijgt u via de mail toegestuurd in ‘pdf-formaat’.  Als er dingen zijn die u niet begrijpt of waarover u meer uitleg wilt, stuurt u een mail met uw vraag/vragen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Stap 3: Uw persoonlijke weekmenu’s Aan de hand van uw persoonlijke gegevens en uw eventuele wensen, stel ik 7 persoonlijke dagmenu’s samen. Hierop staat precies vermeld wat u per dag mag eten. De producten en hoeveelheden worden per eetmoment samengesteld volgens uw persoonlijke behoefte. U kunt zelf naar hartenlust variëren met de vervangende voedingsmiddellen-lijst. Stap 4: Het wekelijks weegmoment Een week na aanvang van het programma, weegt u zichzelf opnieuw. U geeft de gegevens aan mij door en aan de hand van het behaalde resultaat en uw bevindingen, stel ik weer een compleet nieuw weekmenu samen. Deze ontvangt u dezelfde dag nog via email. Stap 5: Resultaat en evaluatie Doordat de menu’s zijn samengesteld op uw persoonlijke behoefte, is resultaat gegarandeerd (mist u zich aan de adviezen houdt). U krijgt van mij in de eerste 12 weken persoonlijke adviezen en tips, waarmee u inzicht krijgt in hoe u stap voor stap uw leefstijl in een gezonde(re) richting kunt sturen.

Aanmelden voor online voedingsadviezen

Uw voor- en achternaam (verplicht)

Uw geslacht (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode + plaats (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw lengte (cm) (verplicht)

Uw huidige gewicht (kg)

Hoe eet u het liefst

Uw e-mail (verplicht)

Zijn er producten waarvoor u allergisch bent, of die u absoluut niet lust, of zijn er nog andere zaken waarmee ik rekening moet houden met betrekking tot uw voeding?

 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden | [Algemene voorwaarden]

//SCRIPT BMI Calculator